У Львові у «Домівці врятованих тварин» житиме особливий дикий козлик

1032 0
Його привезли з Івано-Франківська, там купили за 2 тисячі гривень.
Фото: Фейсбук-сторінка Ореста Залипського

Фото: Фейсбук-сторінка Ореста Залипського

У Львові у «Домівці врятованих тварин» новий мешканець – дикий козлик з Івано-Франківська, він незрячий, про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів зоолог, співзасновник «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський.

«Колеги надіслали оголошення про продаж дикого козлика у Франківську, в оголошенні йшлось про те, що він незрячий. Його таким знайшли, ще зо 6 місяців тому. Жив він там у звичайному собачому вольєрі. Дика тварина, нічого не бачить і лякається кожного чужого голосу. Його обережно забрали у машину. Три години у дорозі, він важко їхав, у свою нову Домівку у Львів. Ціна питання – 2 тис грн.», – пише він.

Зараз козлик звикає до нових людей і нового місця. У притулку у Львові йому планують створити зручний вольєр.

Нагадаємо у жовтні Тvoemisto.tv писало, що «Домівці врятованих тварин», яка діє у парку Знесіння, не вистачає коштів на харчі для підопічних. Грошей, які виділяє місто, вистачає хіба що на сіно та зерно для тварин, все інше оплачують волонтери та небайдужі львів’яни. Для небайдужих, які готові фінансово підтримати «Домівку врятованих тварин», відкрили рахунок:

4149 6293 8110 7192 (картка Приват банку)

Крім цього, Орест Залипський планує створити благодійний фонд. Саме зараз триває його реєстрація.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!