На Сихові у Львові отруїли собак. Поліція відкрила кримінальне провадження

1465 0
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові у Сихівському районі отруїли собак. Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження. Про це повідомила Поліція Львівської області. 

«Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили повідомлення про отруєння собаки у Сихівському районі Львова та розпочали перевірку. Крім того, 10 липня до відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 звернулися дві львів’янки, собаки яких загинули. За словами власниць, тварин отруїли», – зазнаючать в поліції. 

Одна з власниць висловила своє обурення у Facebook: 

«Том вчора загинув, гуляли ввечері, пізніше залишили песика самого на пару годин, прийшли – вже помер. Лікарі підтвердили, що, імовірно, отруєння» – пише вона.

Читайте також: Винних у евтаназії здорових собак звільнили з посади

Кримінальне провадження відкрили за фактом жорстокого поводження з тваринами – ч.1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

Нагадаємо, що працівників готелю «Едем», що у селі Повітне, звинувачують у жорстокому поводженні із тваринами. Мешканці комплексу повідомили зоозахисників про неналежне поводження із собакою, що призвело до її загибелі. Ті ж, в свою чергу, звернулись до поліції. Детальніше за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!