Учасників АТО запрошують на безкоштовне навчання в УКУ: деталі

3790 0
До 1 серпня триває термін подачі документів на участь у стипендійній програмі для ветеранів АТО в Українському католицькому університеті. Програма дає можливість здобути рівень магістра з публічного адміністрування та покриває 100% вартості навчання.
фото: vstup.ucu.edu.ua

фото: vstup.ucu.edu.ua

Учасниками програми можуть стати громадяни України, які мають статус учасника АТО, вищу освіту (диплом бакалавра), мають управлінські навички і бажання працювати у сфері державного управління. Такі умови зазначені на сайті Українського католицького університету. Крім цього, претенденти повинні володіти англійською мовою на рівні, достатньому для навчання за програмою. Документи прийматимуть із 15 червня до 1 серпня.

Читайте також: У львівському виші відкривають унікальну ІТ спеціальність

Стипендійльну програму у Школі управління УКУ запустили у травні 2016 року. Проект організували за підтримки Western NIS Enterprose Fund (WNISEF). За умовами програми, стипендію можуть отримати п’ятеро ветеранів АТО.

«Завдяки цій програмі, демобілізовані бійці зможуть реінтегруватися у життя суспільства і безпосередньо долучитися до трансформації країни зсередини»,  – переконаний Тарас Ковалик, колишній боєць батальйону «Айдар» і тренер проекту «Побратими», який вже рік навчається на МПА.

Навчання за програмою розпочнеться у вересні 2016 року і триватиме 18 місяців.

Більш детально дізнатися про програму можна тут.

 Опублікувала Ганна Беловольченко

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!