Журналіст Віталій Портников знайшов підслуховуючий пристрій в своїй квартирі у Львові

4917 0
Це – диктофон з можливістю довго вести запис.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У Львові вдома журналіст Віталій Портников знайшов підслуховуючий пристрій. Це – диктофон з можливістю довго вести запис. Про це спершу повідомив народний депутат з Львівщини Микола Княжицький.

Він зазначив, що на місце викликали поліцію та представників Служби безпеки України.

Читайте також: «Ми опинилися в 1944-му році». Віталій Портніков про уроки Другої світової війни

У коментарі Tvoemisto.tv Віталій Портников пояснив, що знайшов підслуховуючий пристрій під час прибирання в квартирі. Її він орендує з лютого цього року у Львові. Припускає, що це може бути пов’язано з його журналістською діяльністю.

«Зараз тут працюють представники відповідних служб. Це класичний підслуховуючий пристрій, який був кинутий за диваном. Знайшов я його випадково. Хотів би знати, із чим це пов’язано, але це питання еспертизи, коли він сюди потрапив – до того, як я почав орендувати цю квартиру, чи під час. Можу припускати, що це повязано з журналістською діяльність, але не хотів би», – каже він.

Вікторія Савіцька

Ольга Коваль

Фото: Микола Княжицький/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!