У Львові внаслідок ускладнень від коронавірусу померла ще одна вчителька

26187 0
Галині Фурман було 65 років.
Photo by Hush Naidoo on Unsplash

Photo by Hush Naidoo on Unsplash

Сьогодні у Львові від коронавірусної інфекції померла вчителька англійської мови, заступниця директора гімназії «Престиж», що на вул. Ветеранів, 11, Галина Фурман. Про це Тvoemisto.tv розповів директор гімназії Богдан Волошин.

Читайте також: Чи страхують львівських вчителів від Сovid-19 та скільки це може коштувати

За його словами, 65-річна Галина Фурман з 12 жовтня перебувала на лікарняному.

«Мені відомо, що останні дні її лікували у лікарні швидкої допомоги. Там Галина Фурман і померла. Де б могла захворіти, мені не відомо. Решта наших вчителів, які і я, здорові. Тому не думаю, що це могло трапитися на роботі», – каже Богдан Волошин.

Відомо, що Галина Фурман пропрацювала 41 рік вчителькою англійської мови, з них 26 років – на посаді заступниці директора з навчально-виховної роботи, була дуже чуйною людиною, активною та фаховою педагогинею.

Читайте також: Гасити пожежу голими руками. Чому вчителів у Львові не тестують на Сovid-19

Нагадаємо, на початку жовтня внаслідок ускладнень від коронавірусної інфекції померла вчителька ліцею міжнародних відносин ім. В. Стуса Наталя Кулинська. Тоді учнів перевели на карантин.

Напередодні Міносвіти підписало Меморандум про співробітництво зі страховими компаніями України: «СК «Альфа-Страхування», «Українська страхова група», «Універсальна», «Уніка», «ВУСО», щоб вчителі могли застрахуватися. Про те, скільки коштує таке страхування і чому вчителів у Львові не тестують на Сovid-19, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!