Політична реклама

У Львові відбудеться Фестиваль писанок

1158 0
З 15 березня до 22 квітня у центральній частині Львова відбуватиметься Фестиваль писанки. У цей період місто перетвориться на «Музей Писанки» просто неба, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки (із галузок, квітів, кульок, шоколаду, пінополістиролу, дерева, тощо), - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили організатори, основною ідеєю Фестивалю є прикрашання Львова з допомогою невід'ємного символу Великодня – писанки. 

Кожен охочий зможе приєднатися до загальноміського фестивалю. Потрібно лише створити власну писанку та виставити її для загального огляду. Кожен учасник отримає відповідну наліпку «Учасник Фестивалю Писанок» на вітрину свого закладу (ресторану, готелю, торгового центру, тощо).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!