У Львові відбудеться фестиваль україномовного КВН

1298 0
У неділю, 29 березня, о 18 годині у приміщенні ЛКОЦ ім. Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81, відбудеться фестиваль україномовного КВН. Учасники заходу - чемпіони КВНівських ліг України.

Як повідомляє прес-служба міста, організатором заходу є Молодіжна громадська організація «Галицька ліга КВН» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР. «Вже 10 років поспіль у Львові відбуваються різного рівня ігри Галицької ліги Клубу Веселих та Найкмітливіших. Такі змагання сприяють об'єднанню студентської молоді різних навчальних закладів, дають можливість творчого та загальнокультурного розвитку їх учасників. Усі ігри Галицької ліги проводяться винятково українською мовою, що сприяє популяризації її серед команд із інших областей», - розповіли організатори.

На цьогорічному фестивалі виділено велику кількість запрошень для дітей соціально-незахищених категорій, які зможуть подивитись на ігри Клубу Веселих та Найкмітливіших. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!