Львів'янки виграли 20 тисяч гривень в шоу «Розсміши коміка». Відео

8331 0
Двоє дівчат зі Львова Олена Пазуха та Ольга Клінова стали учасниками гумористичного шоу «Розсміши коміка» та виграли 20 тисяч гривень.

Це не вперше, коли дівчатам своїми жартами вдалося підкорити серця і викликати сміх Володимира Зеленського та Євгена Кошового. Торік дівчата виграли в шоу 50 тисяч гривень, а у 2013 році  – 10 тисяч. Цього року дівчат запросили на проект як переможців одного із попередніх сезонів.

Олена і Ольга – учасниці жіночої команди КВН «Коліжанки». Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv капітан Олена Пазуха, в кінці березня «Коліжанкам» виповниться вже шість років. Також у складі команди грають Христина Гапонюк, Світлана Юрчук і єдиний хлопець –  Назар Дума.  Всі учасники вже закінчили навчання, крім Ольги Клінової, яка ще є студенткою.

Країна бачить на сцені лише двох учасниць «Коліжанок», бо такі вимоги формату програми. Але виграш ділять на всіх учасників команди, розповідає Олена.

Крім програми «Розсміши коміка», брали участь у проектах «Бійцівський клуб» на К1, а також у чемпіонаті України з гумору «Ліга сміху» від телеканалу 1+1. На останньому проекті виступали в гала-концерті, однак не пройшли в сам сезон. Однак, запевняють дівчата, глядачі їх ще побачать на телеекранах.

У планах на цей рік – поїздка у Дніпропетровськ, де «Коліжанки» планують виступили в рамках ще одного кастингу «Ліги сміху». Зараз, каже Олена Пазуха, шукають на цей дніпропетровський проект партнерів і спонсорів, які б допомогли дівчатам гідно представити Львів. Адже сучасні зарплати не дозволяють молодим дівчатам вільно роз’їжджати, куди хочеться, жартує вона.

Що ж до жартів, кажуть дівчата, то їм немає потреби їх придумувати – вони просто сідають, розповідають історії з життя, потім записують їх і показують на сцені. Головне – бути щирим з глядачем, жартувати про актуальне і близьке широкій аудиторії, додає Ольга Клінова. 

Пропонуємо переглянути підбірку відео виступів команди КВН «Коліжанки»

ТЕГИ: квн

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!