У Львові відбудеться відкриття й посвята спортивного комплексу УГКЦ

2300 0
Новий спортивний центр «Боско» відкриють на вулиці Дорога Кривчицька, 17а.

У Львові на вул. Дорога Кривчицька, 17а, у неділю, 5 серпня, відкриють та проведуть посвяту нового спортивного центру «Боско». Про це повідомили на інформаційному ресурсі УГКЦ.

Відкриттю передуватиме Божественна Літургія у храмі Покрови Пресвятої Богородиці, що на вулиці Личаківській, 175. Її очолить владика Борис Гудзяк, митрополит Філадельфійський.

Програма заходів:

10:30- Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить митрополит Філадельфійський Борис (вул. Личаківська, 175), храм Покрову Пресвятої Богородиці.

12:00 – Відкриття та посвята спортивного комплексу “Боско-Арена” (вул. Дорога Кривчицька, 19 Д)

13:00 – Початок розважальної програми для дітей та молоді надворі. Будуть художні майстер-класи, спортивні змагання, конкурси з Олегом Пригодою, розіграш подарунків.

13:30 – Початок першої гри у спортивному залі “Боско Арена” (ФК “Покрова” VS РД “Покрова”).

15:00 – 19:30 – Концертна програма. 

17:00 – Матч Екстраліги між командами  “Енергія” (Львів) та “Кардинал-Рівненстандарт” у приміщенні “Боско-Арени”.

Читайте також: У Львові відкриють новий спорткомплекс. Де та коли він з’явиться

Нагадаємо, що  спорткомплекс розташований поблизу Молодіжного Центру Св. Івана Боско. Ігрова зала спортивного комплексу матиме 600 глядацьких місць, проте у майбутньому її планують розширити до 800 місць.

У коментарі Tvoemisto.tv настоятель Салезіян УГКЦ о.Михайло Чабан казав, що ідею створення спорткомплексу запропонувало згромадження Салезіян, яке працює з молоддю та дітьми, має спортивний напрямок діяльності. Часом справді важко знайти місце, де діти могли б займатися у залі, в теплому приміщенні. Ідея народилася ще близько десяти років тому.

Спорткомплекс будують за допомогою коштів різних благодійний організацій, каже о.Михайло Чабан. Найбільше долучалися організації з-за кордону, а менша частина – з України. 

Комплекс буде для всіх бажаючих, не лише для дітей, там можна буде також проводити різні змагання. 

Фото Антона Нікуліна

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!