У Львові відкрили оновлене відділення хірургії для дітей

2120 0
На відділення витратили понад 2 млн гривень.
Фото: 1ТМО

Фото: 1ТМО

У Першому ТМО Львова міської дитячої клінічної лікарні відкрили оновлене відділення хірургії вроджених вад розвитку. Про це повідомили у ТМО. 

«Оновлене відділення ми плануємо трансформувати у «Хірургію плюс» із трансплантаційним блоком для малюків із складними вродженими вадами після операцій та тих, хто потребує пересадки органів», – зазначають на сторінці. 

Читайте також: У дитячій лікарні на Орлика відкрили нову нейрохірургічну операційну

Відділення вдалося обладнати внаслідок реалізації громадського проєкту №3 «Створення інтерактивного простору для дітей з хірургічними вадами». На це витратили 2 млн 300 тисяч гривень. 

У лікарні також зазначають, що планують закупити обладнання для виконання складних операцій дітям, а особливо потребують ультразвуковий десектор, який наразі змушені позичати. 

Нагадаємо,  що у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги у Львові запрацював блок дитячої кардіохірургії на 11 палат. Шість з них вже облаштували за кошти благодійників, ще п’ять продовжують ремонтувати. У новому блоці діти з вадами серця та їх рідні зможуть перебувати до та після операцій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!