У Львові відкрили рекрутинговий центр «Азову»

2945 0
Він функціонує у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові відкрили рекрутинговий центр «Азову», де тренуватимуть добровольців, які хочуть брати участь у воєнних діях. Він функціонуватиме у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41. 

Джерело: Львівська міська рада 

За словами «азовців», ціль центру – рекрутинг та інформаційно-просвітницька діяльність з людьми, адже саме активне громадянське суспільство, яке складається з активних людей, може рухати країну вперед.

Читайте також: «Мамо, хто, як не я?». Історія азовця «Калини» з Львівщини, якого звільнили з полону

«Львів має бути кузнею кадрів для таких підрозділів. Має бути розуміння, що ця історія затягнеться надовго, що ми будемо воювати не місяць, не два і не три, вже не кажу про відновлення і вилов з окупованих територій колаборантів. Майже кожному чоловікові так чи інакше доведеться через це пройти, хто би як не ховався, не тікав, не думав, що його це омине. Такі реалії, тому що в нас є втрати, є поранені. Не всі добровольці пішли воювати, вони ще будуть. Навіть ті, кого ловлять і змушують до цього, можуть стати абсолютно вмотивованими. Бо важливо, як тебе приймуть у підрозділі, що ти там побачиш», – зазначив у коментарі Tvoemisto.tv боєць полку «Азов» Святослав Сірий.

Нагадаємо, що Святослав Сірий із 2020 року на фронті. Велика війна застала його в Маріуполі. Понад 80 днів маріупольський гарнізон тримав оборону міста в цілковитому оточенні без будь-якого підкріплення. Коли був наказ рятувати життя, українських оборонців взяли у полон. Майже рік Святослав пробув у жахливих умовах, чекаючи на звільнення. Як вдалося вижити і що пережити, захисник розповів Tvoemisto.tv у матеріалі за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!