У Львові відкриють ще чотири паркувальні майданчики. Локації

1560 0
Вартість паркування становить 10 грн за годину.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У неділю, 30 квітня, у Львові відкриють ще 4 майданчики для платного паркування авто. Оператором цих паркувальних майданчиків став ЛКП «Львівавтодор», повідомили у пресслужбі відомства.

Нові паркувальні майданчики ЛеоПарковки відкриють у 3-й зоні паркування: 

  • вул. Волощака (буд. №3-5; вул. Вітовського, 1; Зарицьких, 6);
  • вул. Руфа (навпроти буд. №5А-11; навпроти буд. №21-27; навпроти буд.
  • №31-33; буд. №8-10);
  • вул. М. Костомарова (буд. №16-20, вул. Івана Франка, 41);
  • вул. Академіка Р. Кучера (від буд. №4 до буд. №16).

Графік роботи платних майданчиків: у будні дні з 8:00 до 20:00, в інший час – паркування безкоштовне. Тариф паркувальної сесії діятиме відповідно до зональності паркувального майданчика. Зокрема, у 3-й зоні паркування – 10 грн/год.

Читайте також: Паркування у Львові. Що змінилось та де найчастіше штрафують

Мешканці, які проживають у будинках, прилеглих до паркувальних майданчиків, після укладання договору з ЛКП «Львівавтодор» можуть придбати пільговий абонемент чи здійснювати оплату за пільговим тарифом – 3 грн/год. Ці пільги також діють і для зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб, що проживають у будинках, прилеглих до майданчика.  Ті, на кого не поширюється пільговий абонемент, мають можливість придбати загальний абонемент у різних зонах паркування.  Як оформити абонементи, можна прочитати тут.

Нагадаємо, Департамент міської мобільності і вуличної інфраструктури ЛМР комунікує з сервісом «Дія» для впровадження штрафів за порушення зупинки і стоянки автомобілів. В Україні поки що жодне місто не запустило оплату штрафів у такому форматі. Застосунок «Дія» дає можливість на всіх етапах супроводжувати отримання та оплату штрафу: з моменту формування постанови до виконавчого провадження. Постанова на етапі формування мусить приходити в «Дію», потім відображатиметься інформація про штраф.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!