У Личаківському парку висадять бузковий сад

3099 0
Тендер на реконтрукцію парку виграла фірма студентської віце-міс Львова-2016.

Департамент містобудування ЛМР визначив підрядника для капітального ремонту Личаківського парку у Львові, про що повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Переможцем аукціону стало ТОВ «Інвестиційна Компанія Укрбудсервіс», яке запропонувало ціну 30,6 млн гривень. Невдовзі з компанією мають підписати договір.

Проектом передбачена розчистка парку, впорядкування території з розміщенням елементів благоустрою, встановлення дитячого майданчика.

Загальна площа парку – 123 тис. м кв. Згідно з технічним завданням, тут замостять майже 12 тис. м кв. доріжок, облаштують майданчик для вигулу собак та чотири ігрові майданчики для дітей віком від 2 до 12 років. Крім того, підрядник має встановити майже сотню лавок та провести освітлення на всій території. За Пагорбом Слави висадять бузковий сад, а на схилі вздовж Личаківської відновлять алею з робіній.

Читайте також: Як виглядатиме Замарстинівський парк у Львові. Візуалізація

За даними Youcontrol, ТОВ «Інвестиційна компанія Укрбудсервіс» створене у квітні 2016 року у Львові. Основним видом робіт підприємства є монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Засновницею компанії є Марта Петричко, а керівницею – Наталія Петричко.

Як повідомляє Zaxid.net, Марта Петричко – це 23-річна танцівниця, яка у 2016 році завоювала звання студентської віце-міс Львова. У її Facebook також вказано, що за освітою вона – економістка.

Читайте також: Із Сихова до центру Львова пропонують прокласти зелений маршрут. Візуалізація

Зазначимо, що ця фірма реконструюватиме також водойми ЛНУ імені Івана Франка в ботанічному саду на вулиці Черемшини, а також парк імені Виговського.

Нагадаємо, ремонт парку планують розпочати вже цього року. На це в бюджеті міста передбачили 7% від необхідної суми. Першочергово ремонтуватимуть доріжки та встановлюватимуть освітлення. Подальший темп робіт буде залежати від фінансування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!