У Львові внаслідок ускладнень від Covid-19 померла 28-річна жінка

12282 0
Вона тривалий час зі сім'єю лікувалася в обласній інфекцій лікарні.
Фото: freepik

Фото: freepik

Внаслідок ускладнень від коронавірусної хвороби у Львові померла 28-річна жінка. Вона лікувалася в обласній інфекційній лікарні. Медики, на жаль, не змогли її врятувати. Про це Тvoemisto.tv повідомив директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

Він зазначив, що у неї були супутні захворювання. «Вона лікувалася там тривалий час разом із сім’єю, але, на жаль, вона померла», – повідомив Орест Чемерис.

Читайте також: Портрет хворого на Covid-19. Що змінилося на Львівщині

Нагадаємо, раніше унаслідок коронавірусу помер 28-річний чоловік. Він мав супутні хвороби – цукровий діабет та ожиріння. У Стрийській центральній районній лікарні померла 20-річна студентка із діагностованим коронавірусом, утім, батьки дівчини підозрюють, що вона померла від лікарської недбалості і мала іншу хворобу. Зараз справою займаються правоохоронці. Також внаслідок коронавірусної хвороби у Жовкві померла 28-річна породілля. Її передчасно народжену дитину забрали у Львівську обласну клінічну лікарню.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!