У Львові волонтери безкоштовно стерилізували бездомних тварин

1199 0
Метою програми є контроль популяції домашніх та вуличних тварин у Львові.
фото: Телеграф

фото: Телеграф

З 7 по 11 серпня у львівському притулку «Домівка врятованих тварин» тривала програма з безкоштовної стерилізації собак і котів. Метою програми є контроль популяції домашніх та вуличних тварин у Львові.

Джерело: Львівська ОВА

«Упродовж п’ятиденної клініки спільно з експертами і волонтерами американської благодійної організації Greater Good Charities вдалося стерилізувати, а також вакцинувати та надати медичну допомогу 667 тваринам (117 собак та 550 котів). Більшість тварин потребували стерилізації/кастрації по стану здоров’я», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Домівка врятованих тварин у Львові. Фоторепортаж

Зазначимо, що станом на липень у львівській «Домівці врятованих тварин» проживало майже 700 мешканців (котів, собак, різних птахів, єнотів, свійських тварин, лисиць та ін.), а від початку повномасштабної війни через притулок пройшло понад 8 тисяч тварин. Щодня з 10 до 19 год. усі охочі можуть прийти до притулку вигулювати собак, які там живуть, а також обрати собі домашнього улюбленця серед котів та собак.

«Домівка врятованих тварин» знаходиться за адресою: вул. О.Довбуша, 24Т

Нагадаємо, що «Домівка врятованих тварин» в більшості відмовляє тваринам у допомозі, адже не має грошей на лікування та корм. Долучитися до допомоги можна за посиланням.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!