У Львові вперше за 40 років ремонтують вулицю Запольську

2505 0
Покриття проїзної частини й тротуарів мають відновити до середини жовтня.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

У Львові почали ремонтувати вулицю Запольську  у Личаківському районі Львова, де не проводили ремонтних робіт вже близько 40 років. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Читайте також: Вулицю Пекарську у Львові планують відкрити для проїзду з 1 вересня

Станом на сьогодні покриття тут майже немає, тому планують відновити покриття проїзної частини і тротуарів. Зокрема, вулицю хочуть вимостити бруківкою. Лише недавно на цій вулиці проклали каналізаційний колектор, зазначають у міськраді.

Згідно з інформацією Личаківської районної адміністрації загальна протяжність вулиці невелика – 328 метрів, а загальна площа покриття – 2134 метри квадратних.

Вулицю ремонтують за три мільйони гривень, а роботи виконує ТОВ «Трансбудторг».

Крім цієї вулиці в Личаківському районі ремонтують також вулицю Юнацьку, Бринського та Розкіш. Загалом на капітальний ремонт доріг у Личаківському районі на цей рік передбачено близько 35 млн грн.

Більше того, зараз також триває капітальний ремонт вул. Лісної на ділянці від вул. Піскової до вул. Лисенка. Тротуари тут вже відремонтовано, зараз йде мощення бруківки. Проїзд планують відкрити до Дня Незалежності, за винятком ділянки на повороті. Також на завершенні – капітальний ремонт підпірної стінки на вул. Березовій.

Читайте також: Ремонтна кампанія у Львові. Коли відкриють вулиці Бандери, Хмельницького і Пекарську

Нагадаємо, що у Львові зараз йде ремонт вулиці Пекарської, яку планують відкрити  у листопаді цього року, третю частину вулиці Шевченка, яку мають відкрити до кінця літа. Також вулицю Пилипа Орлика, де хочуть закінчити роботи до кінця року. Детальніше читайте у нашому матеріалі


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!