У Львові виконком погодив «розширення» готелю на вулиці Городоцькій

8412 0
У внутрішньому дворі 5-ти поверхової будіві на вул. Городоцькій, 85 зведуть конференц-зал.
Фото:ЛМР

Фото:ЛМР

Компанії, яка облаштовуватиме на вул. Городоцькій, 85 готель, дозволили забудувати внутрішній двір будівлі. Сьогодні, 9 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс відповідні зміни у видані  раніше містобудівні умови і обмеження.

Читайте також: Промислову зону «Сигнівка» у Львові забудують адмінбудівлями і складами

Йдеться про 5-ти поверхову будівлю на вул. Городоцькій, 85, у 2019 році виконком погодив її реконструкцію і переоблаштування під готель міжнародної мережі Marriott. Сьогоднішніми змінами до містобудівних умов і обмежень виконком дозволив забудувати двір із внутрішнього боку.

У 2019 році містобудівні умови і обмеження видали дочірньому підприємству «Інститут суспільних технологій «Електрон». Тоді йшлося про те, що відсоток забудови земельної ділянки площею 0,21 га має залишитися незмінним.

Нині ж виконком дозволив на 70% забудувати земельну ділянку, яка розташована в історичному ареалі Львова. У внутрішньому дворі, впритул до будівлі зведуть конференц-зал. Також інвестор планує облаштувати поруч відкриту парковку на 17 місць.

Marriott International — міжнародна компанія з управління готельними мережами з штаб-квартирою в США. Керує приблизно 7,3 тис. готелями під 30 брендами по всьому світі.

Додамо, що будинок №85 на вулиці Городоцькій збудували у стилі сталінського класицизму у 1950-х роках минулого століття за проектом Павла Конта і Людмили Нівіної. За часів Радянського Союзу тут був гуртожиток Львівського технікуму радіотехніки, а тепер частина приміщень пустує.

Читайте також: Біля стадіону «Україна» у Львові планують збудувати новий житловий квартал

Реконструкцію вестиме дочірнє підприємство «Інститут суспільних технологій "Електрон"». Компанія зареєстрована у Львові за цією ж адресою, а її кінцевими бенефіціарними власниками, згідно з даними системи YouControl, є львів’яни Любомир Борис, Іван Гриник та Олег Сластіон. Вони також пов’язані з низкою будівельних фірм, зокрема і з ТзОВ «Гал-девелопмент». Ця компанія будує житло у Львові, Брюховичах, Сокільниках.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!