У Львові викрали обладнання одного зі світлофорів: рух транспорту ускладнений

1579 0
Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», на вул Стрийська – Наукова – Хуторівка сьогодні та завтра буде ускладнений рух транспорту. Зловмисники викрали обладнання зі світлофорного об’єкта.
Фото: thesundaytimes.co.uk

Фото: thesundaytimes.co.uk

«Пошкоджено контролер. Викрадено усі плати та металеві деталі. Повністю відкрита шафа. Ми викликали на місце правоохоронні органи. Сподіваємось, що за слідами можна буде віднайти зловмисника. Два дні рух на цьому перехресті буде ускладнений, адже таких деталей, які викрали, вже не випускають, їх важко буде купити. Ймовірно, будемо самостійно ремонтувати», – розповів Євген Калитич, заступник директора ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, з 23 березня у Львові закрили на ремонт ще одну ділянку вул. Івана Франка - на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської.

14 грудня 2015 року на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!