У Львові випустили новий логотип до шахового Чемпіонату. Фото

2440 0
З нагоди проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок, у Львові випустили новий логотип міста. Згодом його будуть використовувати у громадському транспорті та на різноманітній продукції. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Відтак, новий шаховий логотип міста зараз використовується у промоційній кампанії з популяризації шахів та Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Також готується відповідна продукція, на якій буде зображено цей логотип.

Зокрема, з початком Чемпіонату на міських трамваях та тролейбусах будуть розміщені прапорці із зображенням шахового логотипу міста.

Планується виготовлення шахового прапору, який буде розміщено на фасаді Ратуші.

У понеділок, 29 лютого, о 13:00 год. відбудеться церемонія підняття прапора з даним логотипом. Також піднімуть прапор з логотипом Чемпіонату світу з шахів серед жінок на фасаді Ратуші.

Нагадаємо, з 1 березня у Львові стартує Чемпіонат світу з шахів серед жінок. За звання чемпіонки світу боротимуться чинна чемпіонка - львів’янка Марія Музичук та претендентка на титул - китаянка Хоу Іфань. Також у Львові запустили веб-сайт, присвячений Матчу ФІДЕ.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!