Як у Львові нагороджували нову шахову королеву: фото

2266 0
У Львові, вчора, 17 березня, відбулось офіційне закриття Чемпіонату світу з шахів серед жінок та нагородження переможниці. Нагороди отримали, як нове шахова королева китаянка Хоу Іфань так і її суперниця, львів’янка Марія Музичук. Про це інформують у прес-службі міськради
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Участь у церемонії закриття Чемпіонату світу з шахів серед жінок та нагородженні шахової королеви-Чемпіонки світу з шахів серед жінок взяли Георгіос Макропулос, в.о. Президента ФІДЕ, Андрій Садовий, міський голова Львова, Олег Синютка, голова ЛОДА, та, безпосередньо, самі гравчині.

Усіх гостей у Палаці Потоцьких зустрічав струнний квартет. Також учасникам офіційної церемонії продемонстрували короткі відеоролики з найцікавішими моментами турніру. Перед офіційним нагородженням було виконано Гімн України, Гімн Китаю та Гімн ФІДЕ.

На церемонії також були присутні команди обох шахісток, суддя змагань Керл Ярецькі, представники ФІДЕ та усі, хто долучався до проведення Чемпіонату у Львові.

Китаянка Хоу Іфань отримала кубок, вінок переможниці та інші подарунки.

Привітали та нагородили і срібну призерку українку Марію Музичук. Марія подякувала своїй команді за хорошу підготовку та постійну підтримку протягом усього Чемпіонату.

З вітальними словами виступили голова ЛОДА Олег Синютка, в.о. Президента ФІДЕ Георгіос Макропулос, Керл Ярецькі, головний суддя матчу, та міський голова Львова Андрій Садовий.

Опісля пам’ятні подарунки отримали Георгіос Макропулос і Керл Ярецькі. Мер Андрій Садовий вручив в.о. Президента ФІДЕ і головному судді матчу пам’ятні монети із зображенням Короля Данила Галицького.

Опісля всі почесні гості перейшли на вулицю, де відбулось відкриття пам’ятної таблиці, присвяченої проведенню Чемпіонату світу з шахів серед жінок у Львові.

Фото: Evgeny Kraws та Марта Талан

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!