У Львові визначили найкращий проєкт з розвитку території вулиці Замкової. Візуалізація

5553 0
Основна ідея конкурсу – запропонувати містобудівну концепцію розвитку території.
Фото: contest.com

Фото: contest.com

У четвер, 30 березня, визначили трьох переможців на найкращу проєктну пропозицію щодо розвитку території вздовж вулиці Замкової у Львові. Про це повідомили на Facebook-сторінці contest.com.

І місце: Studio Zmist – Маркіян Максимюк, Юрій Максимюк, Соломія Галайко, Орест Підганюк, Зоряна Фучила, м. Львів;

ІІ місце: ПП «Дроздов та партнери» – Олег Дроздов, В'ячеслав Жемір, Руслана Барс, Іван Скачко, Олег Тимофєєв, Інна Шаповалова, Андрій Головченко, Денис Козак, м. Львів;

ІІІ місце: «Guess Line Architects» – Андрій Лесюк, Михайло Когут, Катерина Іващук, Сергій Ділай, Ярослав Іваськів, Ігор Когут, м. Львів.

Читайте також: На якому етапі роботи над Меморіалом Героїв України у Львові

Візуалізація проєкту переможця архітектурного конкурсу

GOOGLE MAPS/Вигляд вул. Замкової станом на зараз

Зазначимо, що основна ідея конкурсу – запропонувати містобудівну концепцію розвитку території, що в центральній частині Львова вздовж північних схилів парку «Високий Замок», та складається з трьох ділянок проектування і середовища вулиці Замкової. Територія опрацювання розташована у Галицькому районі міста під північним схилом Замкової гори, та межує з територією Львівського історико-архітектурного заповідника, який перебуває під охороною ЮНЕСКО.

Читайте також: Із трамваєм чи без. Як планують змінити вулицю Миколайчука

Нагадаємо, що у Львові обрали переможця архітектурного конкурсу на будівництво житлового комплексу та центру реабілітації «Незламні». За результатами засідання журі переможцем обрали проєкт під шифром 082491 компанії Drozdov & Partners.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!