У Львові за 25 млн гривень відреконструюють відділення психіатричної лікарні

918 0
Приймально-діагностичне відділення облаштують у головному корпусі лікарні.
Фото: Львівська обласна рада

Фото: Львівська обласна рада

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» облаштують приймально-діагностичне відділення. Про це повідомив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

«Обласна клінічна психіатрична лікарня – один із найстаріших медичних закладів області, розташований в архітектурному комплексі, який є памʼяткою архітектури. За багато років діяльності приймальне відділення лікарні та різні діагностичні кабінети, які додавалися в процесі розвитку медицини та медзакладу, не просто потребують ремонту, а й логічного впорядкування. Щоб пацієнтам та медикам не доводилося бігати від одного корпусу до іншого, ми відразу підтримали проєкт реорганізації та ремонту приймального відділення лікарні»– зазначив Юрій Холод.

З обласного бюджету на реалізацію першої черги робіт передбачено 25 млн гривень. Приймально-діагностичне відділення облаштують у головному корпусі лікарні. Там облаштують апарати функціональної діагностики в безпосередній близькості до приймального відділення, що пришвидшить діагностику хворих і їх можливу госпіталізацію.

Читайте також: У Львові хочуть відремонтувати приміщення психіатричної лікарні

Ремонтно-реставраційні роботи розпочали ще 2023 року. У 2024 році планують завершити запланований проєкт, а далі відремонтувати все ліве крило головного корпусу.

Нагадаємо, що загалом на ремонт комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня», що на вул. Кульпарківській, 95, виділили понад 256 млн гривень. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!