У Львові за підозрою в хабарництві затримали чиновника міськради

2292 0
Ідеться про начальника управління фінансового контролю ЛМР Олега Дроздова.
Фото: t-v.te.ua

Фото: t-v.te.ua

Сьогодні, 5 березня, близько 17:30 у центрі Львова затримали начальника управління фінансового контролю ЛМР. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Ідеться про підозру в отриманні хабаря в розмірі 8 тисяч гривень.

Читайте також: Хабарництво та кумівство у місцевій владі: що про це думають львів'яни

«Якщо факти незаконних дій посадової особи будуть підтверджені, міськрада вимагає від правоохоронців об’єктивного розслідування та покарання. Львівська міська рада засуджує будь-які прояви хабарництва з боку посадових осіб. Нечесні люди не мають права працювати в органах місцевого самоврядування чи будь-яких інших структурах, основне покликання яких – служити громаді», – цитує прес-служба виконувача обов’язків міського голови Львова Геннадія Васьківа.

Читайте також: НАЗК звинувачує в корупції чиновників ЛОДА, які літали в Чехію коштом Олега Синютки

Зараз в кабінеті управління фінансового контролю ЛМР правоохоронні органи проводять обшук.

Олег Дроздов працює у Львівській міськраді з 2012 року. раніше працював у контрольно-ревізійному управлінні Львівської області та у пенсійному фонді Стрийського району.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!