На конкурс соціально-культурних проектів у Львові подали 89 заявок

1812 0
Проекти можуть отримати фінансування від ЛМР у розмірі від 20 до 100 тис. грн.
фото: SkyscraperCity

фото: SkyscraperCity

У Львові закінчився прийом проектів на конкурс «Зробимо Львів кращим!» на 2018 рік. Про це на своїй сторінці у facebook повідомила заступниця начальника відділу громадського партнерства ЛМР Юлія Бойко.

За її словами, загалом на конкурс подалося 89 проектів. За спрямуванням серед них лідирують галузі «Культура», «Освіта» та «Соціальний захист».

Читайте також: Оголосили переможців конкурсу громадського бюджету Львова. Перелік

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv начальник відділу громадського партнерства міськради Орест Файфурка, після вивчення проектів в профільних комітетах ЛМР буде утворена конкурсна комісія, яка складатиметься з представників департаментів, управлінь, депутатських комісій, а також Громадської ради при ЛМР.

Читайте також: Три «К» для перезавантаження центру Довженка на Сихові

«Автори кожного проекту матимуть 5 хвилин на презентацію перед конкурсною комісією, яка виставляє учасникам бали від 1 до 5. Зазвичай відібраними ввжаються ті проекти, які за результатами оцінювання конкурсною комісією отримають 4 бали і більше. Якщо кількість якісних робіт буде великою, то прохідний бал може збільшитись», – сказав він.

Читайте також: Громадський бюджет Львова: як виправити хиби й досягти більшого?

Минулого року зі 103 поданих проектів переможцями стали 36. Нагадаємо, цього року прийом документів на участь у конкурсі тривав з 1 по 25 грудня 2017 року.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!