У Львові закрили ресторан «Дім Легенд»

62671 0
Машину на даху власники обіцяють зберегти.
Фото: Андрій Худо/Facebook

Фото: Андрій Худо/Facebook

Сьогодні, 2 квітня, у Львові закрили ресторан «Дім Легенд», що на вулиці Староєврейській. Це пов’язано із завершенням дії договору оренди на будинок, де розташовувався заклад. Про це повідомив співзасновник «Холдингу емоцій !Fest» Андрій Худо на своїй сторінці у Facebook.

«Ця легенда, на жаль, припиняє своє існування. Власник будинку має інші плани щодо його використання, і кожен далі йде своєю дорогою. Але легенди мають здатність перевтілюватися, тому ви, можливо, зустрінете частину цієї легенди деінде у Львові», – написав він.

Читайте також: !Fest став власником ресторану у Львівській міській раді

За його словами, декор з фасаду також повністю приберуть. Піар-менеджерка «Холдингу емоцій !Fest» Оксана Ємець у коментарі Tvoemisto.tv розповіла, що подальша доля проекту наразі невідома – чи він припинить існування, чи переїде в інше місце, але конкретних планів поки що немає.

«Обіцяємо зберегти машину з даху "Дому Легенд". Подумаємо, чи можемо ще десь її встановити», – каже Оксана Ємець.

Андрій Худо додає, що весь колектив закладу працевлаштували у «Холдингу емоцій !Fest».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!