У Львові запрацює нова медіатека

2270 0
У Львові відкриють новий інтерактивний громадський центр «Медіатека Рясне», – повідоляють у прес-службі ЛМР. Приміщення знаходитиметься на вул. Т. Шевченка, 350.

На останньому пленарному засіданні сесії Львівської місьої ради прийняли рішення про надання Централізованій бібліотечній системі для дітей м. Львова нежитлових приміщень на вул. Т. Шевчена, 350. Бібліотеці буде передано нежитлові приміщення першого та другого поверху. Саме там після капітального ремонту планується створення центру «Медіатека Рясне».

Загалом договір оренди з управлінням комунальної власності будуть укладати на 2 роки 364 дні.

«Це дуже важливо для мешканців району Рясне, де так бракує культурно-просвітницького центру, який може стати улюбленим місцем для багатьох яскравих особистостей», – зазначають в управлінні комунальної власності

Нагадаємо, що минулого року у Львові відрили першу медіатеку, яка знаходиться на вулиці Мулярській, 2а.

Читайте також: Для чого львів’янам Медіатека

Довідка: Медіатека – це інтерактивний громадський центр, обладнаний сучасними технологіями, центр нового типу, який пропонує можливість участі у заходах та використання різноманітних ресурсів, включаючи: Інтернет, електронні книги, новітні програми вивчення іноземних мов і комп'ютерних технологій, програм дитячого розвитку, комп’ютерні курси, музичну студію, кінозал, дискусійні клуби, тренінги і гуртки для усіх членів родини.

 

                                                                           Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!