У Львові запровадять окремий режим допуску до адмінбудівель міської ради

1336 0
Обмеження починають діяти 8 листопада, протягом тижня буде режим підготовки, а повноцінний режим набуде чинності з 15 листопада.
Фото: i.ytimg.com

Фото: i.ytimg.com

Міська комісія з надзвичайних ситуацій розглянула питання доступу до адміністративних будівель. Так, із 8 листопада, з понеділка, запровадять окремий режим допуску до адміністративних будівель ратуші. Про це за підсумками засідання комісії повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зокрема, протягом 8-14 листопада керівники підрозділів мають довести нові правила до працівників та забезпечити систему контролю, а з 15 листопада допуск для до адмінбудівель буде лише за умови наявності сертифікату про вакцинацію або негативного тесту, або довідки про перенесення захворювання на коронавірус.

Читайте також: Львів готує план, щоб повернути дітей до школи. Як це відбуватиметься

«Режим полягатиме в тому, що з 8 до 15 числа кожен керівник має визначити особу, відповідальну за контроль входу людей, які заходять в ці адміністративні будівлі на предмет наявності у них відповідних документів – зокрема сертифікатів вакцинації, негативних тестів чи довідок про перенесене захворювання», – каже він.

Обмеження починають діяти 8 листопада, протягом тижня буде режим підготовки, а повноцінний режим набуде чинності з 15 листопада.
Нагадаємо, що міська комісія ТЕБ і НС також доручила управлінню освіти та охорони здоров’я провести моніторинг динаміки поширення коронавірусу і запропонувати наступного тижня, у середу, 10 листопада, рішення щодо можливості відновлення очного навчання для учнів початкових класів школи (1-4 класи) за умови зменшення захворюваності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!