У Львові запустили проєкт про тих, хто на першій лінії допомагає перемогти у війні

1964 0
У проекті ви зможете побачити і почути історії волонтерів, кухарів, кондитерів, співаків, артистів, підприємців, викладачів, студентів, лікарів, спортсменів, які стали на захист своєї держави.

Медіа-хаб «Твоє місто» запустив проєкт відеоісторій «На першій лінії» про тих, допомагає українцям у час війни – на передовій чи у тилу. Це буде серія коротких відеосюжетів про героїв війни, про їхню системну роботу в обороні країни та рідного міста. Відео будуть виходити двома мовами: українською та англійською.

До прикладу, у першому сюжеті ми розповімо про керівника центру з трансплантації кісткового мозку, єдиного в Західній Україні, Романа Кізиму. Він рятує онкохворих дітей, а тепер, від початку наступу Росії, допомагає перевозити важкохворих дітей за кордон, де вони продовжують отримувати якісне лікування.

У другому сюжеті ви дізнаєтеся, як чоловіча хорова капела «Дударик» підтримує у час війни переселенців, як вони у Храмі Святого Лазаря організували прихисток для тих, хто змушений був покинути рідний дім.

У проекті ви зможете побачити і почути історії волонтерів, кухарів, кондитерів, співаків, артистів, підприємців, викладачів, студентів, лікарів, спортсменів, які стали на захист своєї держави і допомагають військовим та переселенцям. Всі вони докладаються до перемоги, перебуваючи на «першій лінії».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!