У Львові затримали водія з рекордним рівнем сп'яніння

2952 0
Водій з результатом 4,94 проміле спричинив аварію з трьома автомобілями.
фото: mk.depo.ua

фото: mk.depo.ua

У вівторок, 27 лютого, львівські патрульні виявили ДТП за участю трьох автомобілів на вул. Кривчицькій. Винуватець аварії погодився пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Драгер показав результат у 4,94 проміле, що є абсолютним рекордом за часів існування патрульної поліції Львівської області і у 24 рази більше допустимої норми. Про це йдеься в повідомленні патрульної поліції на сторінці у Facebook.

Згідно з повідомленням, водій транспортного засобу Audi не виконав вимогу дорожнього знаку «Дати дорогу» та здійснив зіткнення з автомобілем Mitsubishi, який рухався по головній дорозі. Внаслідок зіткнення транспортний засіб Mitsubishi відкинуло на зустрічну смугу, де відбулося ще одне зіткнення з автомобілем Iveco. Ніхто з учасників події тілесних ушкоджень не отримав.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львівяам цивілізовано поводитись на дорогах

Очевидці перевірки на стан алкогольного сп’яніння хотіли здійснити самосуд над винуватцем ДТП. Інспектори змушені були відстороняти громадян. Крім цього, водій не мав при собі всіх необхідних документів. На чоловіка склали три протоколи: за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, вчинення ДТП та відсутність всіх необхідних документів.

Читайте також: Як зробити наші дороги безпечнішими

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!