У Львові затримали трьох немісцевих чоловіків, які фільмували військову частину

9318 0
Троє немісцевих чоловіків поводилися агресивно та, імовірно, готували вибухівку.

У Львові правоохоронці затримали трьох чоловіків зі східних та північних областей, які фільмували військову частину та, імовірно, готували вибухівку. Про це повідомили у патрульні поліції.

Співробітник однієї зі служб у Львові виявив чоловіка, який фільмував через вікно військову частину. Тоді патрульні вирахували квартиру, з якої здійснювалися підозрілі дії. За інформацією мешканців сусідніх квартир, там проживали троє чоловіків. Коли їх змусили відчинити двері, вони поводилися агресивно. У квартирі правоохоронці виявили наркотики рослинного походження та речовини з яких виготовляють вибухівку.

Як повідомили у поліції, диверсантами виявилися двоє 37-річних мешканців східних областей та 42-річний мешканець північної області.

Підозрілих чоловіків затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Також правоохоронці встановлюють їхню причетність до інших протиправних дій.

Нагадаємо, СБУ у Львівській області просить повідомляти мешканців про підозрілих осіб чи техніку, що намагаються організувати диверсії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!