У Львові погодили будівництво сміттєпереробного комплексу на Пластовій. Візуалізація

4632 0
У Львові видали містобудівні умови та обмеження для будівництва сміттєпереробного комплексу на вулиці Пластовій, 13. Рішення розблоковує початок проектування.
Візуалізація: прес-служба ЛМР

Візуалізація: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 10 квітня, на засіданні виконкому ЛМР затвердили містобудівні умови та обмеження для проектування сміттєпереробного комплексу на вул. Пластовій, 13. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР. Це рішення дає змогу розпочати проектування, про хід якого мешканців повідомлятимуть публічно.

«Ми надали вихідні дані для проектування заводу для механіко-біологічної переробки і сортування сміття у зоні очисних споруд, у яких санітарна зона складає 500 метрів. Тобто у межах цієї санітарної вже існуючої зони є можливість збудувати без порушення інтересів львів’ян сміттєпереробний комплекс», – сказав очільник управління архітектури й урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський.

Читайте також: Де у центрі Львова можуть встановити підземні контейнери для сміття. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, у лютому 2018 року у Львові оголосили тендер на проект сміттєпереробного заводу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!