У Львові завершують реконструкцію частини стадіону «Юність». Фото

3977 0
За минулий рік на стадіоні відремонтували одну трибуну та збудували роздягальні для спортсментів.
Фото: Андрій Москаленко

Фото: Андрій Москаленко

У Львові завершують будівництво роздягалень та першої трибуни на стадіоні «Юність», що у розташований у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила в. о. керівниці управління культури ЛМР Наталія Бунда.

Читайте також: Григорій Козловський збудує у Винниках спортивний табір для дітей. Візуалізація

«Торік ми розпочали будівництво роздягалень для спортсменів, які плануємо завершити максимум до середини квітня цього року. Далі розпочнеться реконструкція другої трибуни із облаштуванням поля для гри у регбі», – розповіла Наталія Бунда.

За словами керівниці управління культури, на реконструкцію трибуни та роздягальні торік виділили 15 млн гривень. Цього року місто профінансувало оновлення стадіону лише на 1 млн гривень, однак за потреби – проситимуть дофінансування. 

Наразі в управлінні завершують виготовлення проектно-коштористної документації на ремонт другої трибуни. Після погодження та експертиз, безпосередні роботи планують розпочати цього року. За словами Наталії Бунди, для цієї частини ремонту хочуть залучити грантові кошти від міжнародних спортивних організацій та федерацій.

Читайте також: У Львові ремонтуватимуть басейн на Стуса

Нагадаємо, 2016 року розробили проект реконструкції стадіону «Юність», згідно з яким загальна місткість трибуни становитиме 480 осіб, із них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць.

Торік на стадіоні відремонтували першу трибуну, облаштували сидіння та накриття від дощу та розпочали будівництво двоповерхових роздягалень для спортсменів із санвузлами та душовими кабінами, які виконує ТОВ «Будмонтажресурс» із бюджетом у майже 6 млн грн. 

Вікторія Ейсмунт

Фото з Facebook-сторінки

Андрія Москаленка

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!