У Львові мають демонтувати усі літні майданчики

1151 0
Сьогодні, 1 листопада, завершується сезон літніх майданчиків.
Фото: Пресслужба ЛМР

Фото: Пресслужба ЛМР

Період функціонування літніх майданчиків у Львові завершується 1 листопада. Тому власників таких об’єктів просять їх демонтувати, адже після завершення сезону їх визначають самовільно встановленими.

Джерело: Пресслужба ЛМР

Літні майданчики функціонують з 1 квітня до 1 листопада. Як зазначило КП «Адміністративно-технічне управління», цьогоріч у Львові було видано 483 дозволи на розміщення таких об’єктів на вулицях міста, найбільше – у Галицькому районі. Там цього року видали 272 дозволи на облаштування відкритих майданчиків.

Читайте також: На вулиці Замарстинівській у Львові реорганізують рух біля ТЦ «Спартак»

«Сьогодні наші інженери почали оглядати Галицький район, бо там є найбільше таких майданчиків. По інших районах також оглянуть та відслідкують, чи власники почали демонтовувати об’єкти. Деякі підприємці вже розпочали добровільний демонтаж», – додали у відділі благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління».

Нагадаємо, що у Львові відкрили вулицю імені Тараса Бобанича, яка сполучає вулиці Личаківську та Лисенка. Раніше вулиця носила назву на честь російського письменника Володимира Короленка.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!