У Львові збирають кошти на озеленення вулиці Стуса. Як долучитися

1103 0
На висадку потрібно 60 тисяч гривень.
Фото: Олександр Шутюк

Фото: Олександр Шутюк

У Львові оголосили збір коштів на висадку нових дерев на вулиці Стуса. Кошти збирають на 19 дерев. Про це повідомив львівський урбаніст, блогер Олександр Шутюк.

Читайте також: У Львові збирають гроші, аби посадити дерева на вулиці Римлянина

За його словами, ОСББ на вулиці Стуса минулого року почало озеленювати вулицю і вже висадило своїм коштом 11 кленів сріблястих на протилежній від себе стороні вулиці. Цьогоріч вони хотіли продовжувати і подавалися з цим проєктом на громадських бюджет, але не перемогли. По вулиці є місце для 19 дерев, які попередньо навіть заброньовані у садовому центрі, але власних коштів для оплати у них наразі немає, тому урбаніст оголосив про ідею спількошту.

Олександр Шутюк наголошує, що це стосується всіх, хто їздить та ходить цієї вулицею, тому закликає відгукнутися.

«Всього на 19 дерев потрібно 19х2800=53 200 грн. З урахуванням доставки та інших супутніх матеріалів пропоную ставити ціль у 60 тисяч», – закликав активіст.

Зробити переказ можна за цим посиланням

Читайте також: У Львові шукають садівників, які будуть інвентаризувати дерева

До речі, у минулі роки завдяки спільнокошту вдалося висадити дерева на вулиці Городоцькій, Курбаса та проспекті Чорновола.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!