У Львові знесуть будівлі та зведуть ЖК із терасою. Візуалізація

16392 0
Забудовник зобов'язався за власні кошти впорядкувати суміжні території на вул. Червоній.
Візуалізація з виконкому ЛМР

Візуалізація з виконкому ЛМР

Виконком Львівської міської ради під час засідання сьогодні, 29 листопада, погодив будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулиці Червоній, 13 у Франківському районі міста.

Джерело: засідання виконавчого комітету ЛМР 29 листопада

Як зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, йдеться про шестиповерховий будинок на 50 квартир з підземним паркінгом на 75 місць та трансформаторною підстанцією на ділянці розміром 0,25 га. До житла буде можливість під’їзду як з північної, так і з південної сторони. Також забудовник зобов'язався за власні кошти впорядкувати суміжні території на вул. Червоній.

Додамо, що згідно із містобудівною документацією, висота нового будинку становитиме 25 метрів, він матиме шість поверхів. На даху будинку облаштують терасу. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50,87%.

Читайте також: У Львові зріжуть понад 120 дерев і кущів для будівництва нового корпусу ліцею №80

Проєкт рішення виконком погодив із кількома правками. Зокрема, у проєкті мають врахувати влаштування підземних контейнерів роздільного збору твердих побутових відходів, опалення житлових та нежитлових приміщень системами з кількома альтернативними джерелами тепла, а також розробку паспорта кольорового опорядження фасаду та погодження його у встановленому законом порядку.

Містобудівні умови та обмеження на будівництво житлового комплексу отримало ТОВ «Червона плюс». За даними YouControl, воно зареєстроване у серпні 2021 року у Львові. Власниками компанії є львів'янки Леся Малярчук і Ірина Кузовкіна, а також мешканець села Забужжя Львівської області Святослав Бішко.

Читайте також: На території колишнього винзаводу на Підзамчі збудують офісний центр

Нагадаємо, що на вулиці Хорватській, 11 у Львові планують звести шестиповерховий житловий будинок на місці забудови 1920 року. Будівництво житлового будинку передбачає вбудовані приміщення громадського призначення та підземний паркінг. Крім того, забудовник має виконати роботи з благоустрою території на вул. Хорватській від вул. Шевченка з північної сторони.

Софія Шавранська

Візуалізація з виконкому ЛМР, google.maps

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!