У Львові зніматимуть фільм Любомира Левицького «Egregor»

1707 0
Проект стрічки став одним із переможців 9-го конкурсного відбору Держкіно, тож фільм створюватиметься за державної підтримки.
фото: holos.fm

фото: holos.fm

Виробництво здійснює кінокомпанія «СОЛАР МЕДІА ІНТЕРТЕЙНМЕНТ», повідомляють у Держкіно

В основу стрічки ліг сценарій, написаний Любомиром Левицьким та Сергієм Касторних. Генеральний продюсер  –Сергій Лавренюк, продюсер – Павло Сушко, виконавчий продюсер – Маріанна Новікова, асоційований продюсер – Ольга Золотарьова.

Вартість виробництва фільму становить 66 млн 268,7 тис. грн, Держкіно виділяє на проект 22 млн грн.  

Головну жіночу роль у фільмі «Egregor» (детектива Інтерполу) виконує Франциска Петрі – відома німецька актриса, в арсеналі якої вже є декілька нагород від великих міжнародних кінофестивалів (за фільм «Для Міріам» Франциска отримала нагороду «За найкращу жіночу роль» в Іспанії, Франції та на 59-му Берлінському міжнародному кінофестивалі).

Читайте також: Львів'ян закликають випробувати лісові веломаршрути. Фото 

Пригодницький трилер з елементами містики «Egregor» зніматиметься в Україні (Київ, Львів) та в інших європейських країнах, а також в Ізраїлі.

Впродовж сотні років секретний орден бореться за можливість керувати свідомістю людства. Віктор Грабовскі – батько дитини, яку обрав орден для матеріалізації найпотужнішого в світі егрегора. Щоб знайти свого викраденого сина, Віктору доведеться подолати безліч перешкод…

За словами режисера стрічки Любомира Левицького, ідея фільму «Egregor» з’явилася у нього після ознайомлення з дослідженням «ефекту сотої мавпи». Експеримент, проведений Лоуренсом Блером і Лаелом Вотсоном в середині 1970-их років, доводив паранормальне швидке поширення інформації суспільству від групи, яка набрала критичну масу – сто осіб.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко зазначив: «Впевнений, що ми побачимо справді цікавий і якісний фільм,  адже у режисера Любомира Левицького є досвід зі створення глядацького кіно. Тож бажаю режисеру і всій творчій команді цікавої плідної роботи та реалізації задуманого».

Завершення виробництва фільму заплановане на кінець 2018-го року.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!