У Львові зробили стіну з квітів для вшанування загиблих воїнів і жертв російського вторгнення

4700 0
На площі Галицькій розмістили фотографії Героїв та жертв російсько-української війни, а мешканці приносять до них квіти та лампадки.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

У Львові ініціювали акцію для вшанування пам’яті полеглих захисників України у російсько-українській війні, а також тих, хто загинув від рук окупантів. Так, на площі Галицькій навпроти пам’ятника королю Данилу розмістили фотографії Героїв та жертв російського вторгнення, а мешканці приносять до них квіти та лампадки.

За час акції на вулиці зробили «стіну» з квітів. Хоча ім’я ініціаторів не повідомляють, відомо, що це організували іноземці.

Читайте також: Під час запеклих боїв з окупантами загинув Віктор Марков із ДСНС Львівщини

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото Івана Станіславського/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!