У Львові зросла вартість проїзних абонементів в електротранспорті

3325 0
Користуватись місячними проїзними буде вигідніше, аніж купувати разовий квиток на проїзд.
Фото:пресслужба ЛМР

Фото:пресслужба ЛМР

У Львові затвердили нові тарифи на проїзні абонементи в електротранспорті, адже наприкінці травня мерія погодила підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста з 7 до 10 грн. Користуватись місячними проїзними буде вигідніше, аніж купувати разовий квиток на проїзд, зазначив під час засідання виконкому керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: Два Львова. Як минуло перше онлайн-обговорення здорожчання проїзду в міському транспорті

«До прикладу, загальна місячна проїзна картка для користування в електротранспорті буде коштувати 240 грн. При здійсненні 60 поїздок на місяць, тобто двічі на день, вартість разової проїздки становитиме 4 грн. А якщо придбати електронну місячну проїзну картку для користування в електротранспорті, вартість якої буде 230 грн, при здійсненні двох поїздок на день, вартість разової поїздки становитиме 3,83 грн», – зазначив він.

Відповідно до рішення виконавчого комітету, нові тарифи набудуть чинності з 7 червня. А вартість абонементів становитиме:

  • місячна проїзна картка для підприємств, установ та організацій – 300 грн;
  • загальна тримісячна проїзна картка – 600 грн;
  • загальна місячна проїзна картка – 240 грн;
  • електронна тримісячна проїзна картка – 590 грн;
  • електронна місячна проїзна картка – 230 грн;
  • пільгова місячна проїзна картка для учнів та студентів – 120 грн;
  • електронна пільгова місячна проїзна картка – 115 грн;
  • електронна пільгова денна проїзна картка – 30 грн;
  • півторагодинна електронна проїзна картка з можливістю пересадки трамвай – тролейбус – 12 грн.
  • електронна триденна проїзна картка – 70 грн.

Нагадаємо, 21 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення, яким підвищив вартість проїзду у громадському транспорті міста до 10 гривень. Ціна однакова як для автотранспорту, так і для електротранспорту. Але квиток в електротранспорті коштує 10 грн у водія, 9 гривень у кіоску і 8 грн 50 копійок – вартість при купівлі квитка через електронні сервіси. Вартість разового квитка на проїзд у електротранспорті для студентів становить 5 гривень, якщо купувати квиток у водія. Вартість при купівлі квитка через електронні сервіси для студентів 4 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!