У Львові зведуть нові цехи для виробництва меблів

2126 0
Три цехи зведуть висотою до 14 метрів.
Фото: виконком ЛМР

Фото: виконком ЛМР

У Львові на вул. Бескидській, 35 реконструюють та розширять існуючий ангар під цех з комплектування меблевих виробів та побудують ще два цехи для комплектування меблевих виробів та котельні. Містобудівні умови для обмеження прийняли у п’ятницю, 21 липня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

Нове виробництво розмістять на земельній ділянці площею 1,3076 га. Її цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Функціональне призначення земельної ділянки – зона В-4 – зона підприємств ІV класу шкідливості (нормативна СЗЗ – 100 м).

Гранично допустима висотність будівель сягає 14 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 57,2 %.

Читайте також: На вулиці Липинського у Львові планують збудувати новий житловий комплекс. Візуалізація

Цей об’єкт за класом наслідків належить до об’єктів з середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками, на яких постійно повинні перебувати понад 50 фізичних осіб або періодично – понад 100 фізичних осіб. Забудовники зобов’язані  розробити розділ інженерно-технічних заходів цивільного захисту з дотриманням вимог доступності для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення.  

Містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ Львівський промисловий парк. За даними YouControl, власниками є львів’яни Василь Рисін, Тарас Приступа та Андрій Манджала.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Замарстинівській, 71-А проведуть реконструкцію нежитлової будівлі під торгово-побутовий комплекс. Відповідне рішення розглядали 21 липня під час засідання виконкому Львівської міськради.

Візуалізація виконавчого комітету ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!