У Львові оголосили тендер на проектування нової вулиці на Левандівці

6036 0
Виготовити проект мають до кінця цього року.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

ЛКП «Львівавтодор» оголосив тендер на проектування нової вулиці, що сполучатиме Суботівську та мікрорайон Рясного. Відповідний тендер опублікували на сайті електронних закупівель Prozorro.

Орієнтовна довжина проектованої вулиці становитиме 2,5 км. На проїжджій частині мають прокласти асфальт, хідники, облаштувати велодоріжки, хідники, зупинки громадського транспорту. Вздовж вулиці мають передбачити місця для висадки дерев, а мережі прилеглих вулиць – реконструювати. Вздовж вулиці прокладуть тролейбусні мережі та встановлять освітлення.

Попередня вартість проектування становить 2,8 млн гривень. Розробити проект мають до кінця року.

Читайте також: Вулиці Творчу та Пластову планують з’єднати дорогою

Нагадаємо, містобудівні умови та обмеження на проектування вулиці погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР 2 листопада.

Проект нової вулиці обирали із трьох варіантів: регульований переїзд через колію, естакада або тунель під коліями. Втім зупинилися на варіанті тунелю. 

Раніше повідомлялося, що збудувати вулицю планують до 2024 року, оскільки вона входить у Стратегію розвитку Рясного. Нова вулиця має розвантажити вулицю Шевченка та дати можливість сполучити мікрорайон Рясне, Рясне-2 з центром Львова за допомогою громадського електротранспорту.

Схеми з Prozorro


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!