Україна

У Міністерстві оборони кадрові зміни. Кого призначили заступниками міністра

816 0
Наразі Кабмін затвердив вже шістьох заступників.
Фото умовне

Фото умовне

Кабінет міністрів України затвердив ще 3 нових заступників міністра оборони Рустама Умєрова. Про це повідомила пресслужба міністерства.  

Заступника стали: 

  • Іван Гаврилюк – заступник з питань військово-технічної політики

Генерал-лейтенант. У квітні-серпні 2022 року був головою робочої групи України в координаційному центрі по наданню допомоги у Німеччині, раніше – радник Командувача сил логістики Збройних Сил України та керівник головного управління логістики – заступник Начальника генерального штабу ЗСУ.

  • Дмитро Кліменков – заступник з питань закупівель

Раніше працював комерційним директором АТ «Укртрансгаз». До цього працював Першим заступником голови ФДМУ, директором з інфраструктури та логістики МАУ та керівником крупних проектів в шведській компанії Еріксон.

  • Станіслав Гайдер – заступник з питань інституційного розвитку

Керівник цифрової трансформації Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). На попередній посаді займався стратегічним плануванням Агенції за методологією цілей та ключових результатів (OKRs) де було переналаштовано ключові бізнес-процеси. Під його управлінням запущено Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції та ін. 

Читайте також: Двоє керівників звільнились із Львівської ОВА

Нагадаємо, що 27 вересня Кабінет міністрів призначив трьох нових заступників міністра оборони України.

До цього, 18 вересня, Кабмін звільнив всіх заступників міністра оборони та державного секретаря міністерства. Серед них львів'ян був Ростислав Замлинський.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!