У Міноборони назвали кількість мобілізованих українців

2996 0
Мобілізовані до ЗСУ – до 700 000 осіб.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Діяльність сектору безпеки й оборони України забезпечує близько 1 млн осіб у різних структурах. Зокрема, до Збройних Сил України мобілізовані 700 тисяч людей. Про це сказав міністр оборони України Олексій Резніков на конференції, повідомляє Forbes.

«Мобілізовані до ЗСУ – до 700 000 осіб, прикордонники – до 60 000, Нацгвардія – до 90 000, Національна поліція – до 100 000. У нас сьогодні понад 1 млн людей у формі забезпечують діяльність сектору безпеки й оборони», – каже він.

Читайте також: У росії можливий тіньовий державний переворот

За його словами, така чисельність Збройних Сил також створює можливості для бізнесу. Крім того, приватні підприємства можуть зайняти ніші баз з відновлення озброєння НАТО, яке завозиться в Україну. Зокрема, виготовляти запчастини, стволи для гаубиць, кулемети, автомати, пістолети, патрони, порох, капсуля, гільзи тощо.

Нагадаємо, що міністр оборони України Олексій Резніков назвав три можливі сценарії завершення війни, розпочатої рф проти України. Він озвучив їх на конференції Forbes Ukraine «Будуємо разом» сьогодні, 8 липня. Три сценарії читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!