У росії можливий тіньовий державний переворот

1776 0
Кирило Буданов вважає, що відкрити державний переворот в росії неможливий, лише тіньовий.
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Українська розвідка вважає нереальним відкритий державний переворот у росії, водночас, за її даними, оточення президента володимира путіна шукає йому заміну. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов у інтерв’ю УП.

«Державний переворот? У відкриту він нереальний. Тіньовий, так. Тіньовий – це реально. От найближче оточення, яке, скажімо так, представляє зараз фінансову гілку, вони досить багато втратили через війну. І от вони шукають вихід із ситуації. Найпростіший вихід із ситуації для них – це замістити путіна іншою особою», – каже він.

Читайте також: Зло путіна. Яким є психологічний портрет російського диктатора

Буданов зазначає, що йдеться про варіант, коли звинуватять у всіх проблемах не росію, а саме одну людину – путіна.

«І сказати, що він був хворий диктатор, знімайте усі санкції, знімайте усі обмеження, починаємо жити заново, у всьому винна не Росія, а саме він...», – додає він.

Також зазначимо, що за словами Буданова, більшість російських війських виступають за війну. Проте вони не горять аж надто бажанням продовжувати бойові дії з огляду на те, які значні втрати несуть. Російський бізнес, у свою чергу, чітко розуміє свої втрати і тому намагається знайти вихід та якось припинити війну. Це досить прагматичний підхід до війни.

Нагадаємо, що Кирило Буданов також повідомляв, що на президента росії володимира путіна був замах після початку війни проти України. Він зазначив, що це було орієнтовно два місяці тому, однак замах був невдалий. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!