Політична реклама

У неділю чотири музеї безкоштовно запрошують львів'ян з сім'ями

1104 0
У неділю, 15 червня, в рамках проекту «На вихідні з сім'єю у музей» мешканці та львів'яни матимуть змогу відвідати зі своєю сім’єю чотири музеї на пільгових умовах.
Фото: narodna.pravda.com.ua

Фото: narodna.pravda.com.ua

Проект передбачає безкоштовний вхід та екскурсію/майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для сім’ї з дітьми.

Цього тижня в проекті беруть участь такі музеї:

•             Музей етнографії та художнього промислу (просп. Свободи, 15)  пропонує безкоштовний вхід з 11:00 до 12:00. 

•             Музей вишитих ікон та образів отця-доктора Д. Блажейовського (вул. Чорновола, 2а) пропонує безкоштовний вхід і екскурсії протягом цілого дня.

•             Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» (вул. Чернеча Гора, 1) пропонує безкоштовний майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки та бісероплетіння.

•             Музей-меморіал «Тюрма на Лонцького» (вул. С. Бандери, 1) пропонує безкоштовний вхід та екскурсію протягом цілого дня.

Довідка:

Проект «На вихідні з сім’єю у музей» розпочався 1 червня і триватиме до 28 грудня. Зараз участь у проекті беруть 23 музеї Львова.  

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!