У парку імені Івана Павла ІІ на Сихові прокладуть доріжки та проведуть освітлення

2883 0
Початкова вартість робіт становить майже 10 млн гривень.
фото: назар притула

фото: назар притула

У парку імені Івана Павла ІІ на Сихові проведуть другий етап реконструкції за майже 10 млн гривень. Відповідний тендер оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Як ми втрачаємо міське озеленення (і заодно якість життя)

Цей етап передбачає викорчовування сухих дерев, кущів та самосівів, прокладання доріжок із плитки та гальки, посів газонів, облаштування освітлення, встановлення паркових лавок та зовнішніх сходів.

Очікувана вартість робіт становить понад 9,9 млн гривень. Завершити всі роботи мають до кінця 2019 року. Замовником робіт є ЛКП «Зелене місто».

Читайте також: Через встановлення пам’ятника ЗУНР на Листопадового Чину зрізають дерева

Нагадаємо, парк імені Папи Римського Івана Павла ІІ у Львові створили у 2016 році. Реалізація всього проекту парку духовної культури з катихетичною школою, Хресною дорогою, дитячими зонами та бульваром має тривати 5 років. Загалом парк може коштувати місту 50 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!