У парку «Високий замок» встановили гойдалки та висадили дерева

1440 0
У парку тепер будуть рости нові хвойні дерева.

12 січня у Львові в парку «Високий замок» встановили гойдалки, що демонтували з парку Франка, і висадили 127 дерев. Зокрема, висадили ялиці, сосни і граби. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Львів втратив багато дерев, які можна було вилікувати. Розмова з арбористом

«У парку Високий замок встановили після ремонту гойдалки, демонтовані в парку Франка, зробили їх різні конфігурації для дітей різного віку. Також досадили 12 ялин, 2 ялиці, 13 сосен і 100 грабів. Хвоя дуже прикрашає парк», – повідомила керівниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова.

Читайте також: Скільки у Львові висадили дерев упродовж року і де найбільше

Нагадаємо, що минулого року на території Львова висадили 808 дерев. У львівських парках – 277. Найбільше дерев за спонсорські кошти висадили у Галицькому районі міста. Упродовж року більшість дерев, які висадили забудовники у районах – це туї, сакури, клени. У львівських парках вдалось висадити дуби, клени, буки, городини та липи, а також 1500 кущів.

Олена Шумик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!