У Польщі не знайшли російську ракету, яка впала на територію країни

1408 0
До пошуків залучили майже 500 військових.
фото: Dowództwo Operacyjne

фото: Dowództwo Operacyjne

Польща залучила військових для пошуку уламків російської ракети, що порушила повітряний простір країни 29 грудня. Їх не вдалося знайти.  Про це повідомило Оперативне командування Польщі у Twitter.

У пошуках брали участь військові другої Люблінської бригади територіальної оборони та 19-ї бригади територіальної оборони річки Буг. За словами військових, метою обшуку було остаточне підтвердження того, що жоден елемент російської ракети не залишився на території Польщі.

Читайте також: “Від нас могло нічого не лишитися”. Мешканці Сихова оговтуються після атаки

Групи військових оглядали територію у напрямку на південний схід від Замостя. Місцевих мешканців попросили з розумінням поставитись до пошуків. О 15:00 за польським часом військові завершили огляд території. Під час пошуків не вдалося знайти уламки російської ракети. Оперативне командування зазначило, що дії військових завершені, і подальші польові перевірки не плануються.

Нагадаємо, у пʼятницю, 29 грудня, російська ракета порушила повітряний простір Польщі. Про це офіційно заявив начальник Генштабу Війська Польського генерал Вєслав Кукула. Це відбулося під час масованої атаки по Україні. Зокрема, по Львівщині було випущено 15 ракет та 14 БПЛА.

Уся актуальна інформація щодо ракетної атаки по Львову за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!