Будинок, який учора пошкодили росіяни в Києві, почали ремонтувати

3013 0
Він знаходиться у Солом’янському районі.
Наслідки ворожої атаки на Київ 31 грудня / Фото умовне, ДСНС України

Наслідки ворожої атаки на Київ 31 грудня / Фото умовне, ДСНС України

У пошкодженому 31 грудня під час масованого ракетного удару росії по Україні будинку в Києві тривають першочергові ремонти. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

«Тривають першочергові ремонтні роботи в одному з пошкоджених вчорашніми обстрілами будинків у Солом’янському районі столиці. Комунальні служби продовжують посилено працювати, щоб оперативно ліквідувати наслідки російської атаки. Наразі задіяно 14 одиниць техніки та майже 90 комунальників міста», – пояснив він.

Читайте також: Росія почала змінювати тактику обстрілів України, – розвідка

Для отримання інформації та допомоги мешканців постраждалого будинку просять звертатись за телефонами: 0675211939 та 0442909050.

Нагадаємо, 31 грудня під час масованого ракетного удару росії по Україні в трьох районах Києва пролунали вибухи. Одна людина загинула, 20 постраждали.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!