У потерпілих від отруєння у ресторані «Княжий Двір» виявили сальмонелу

2335 0
Одинадцятеро відвідувачів ресторану перебувають у лікарні, ще один – лікується вдома.
Фото: ua.igotoworld.com

Фото: ua.igotoworld.com

У пацієнтів, які отруїлися під час святкування дня народження та хрестин у ресторані «Княжий Двір» у Сокільниках виявили сальмонельоз. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник директора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Олег Когут.

Читайте також: Яких продуктів слід уникати, щоб уберегтись від харчового отруєння. Перелік

«Як повідомили у інфекційній лікарні, у пацієнтів виявили сальмонельоз. Поки що не відомо, які продукти спричинили цю інфекцію», – каже Олег Когут.

Одинадцятеро відвідувачів ресторану перебувають у лікарні, ще один – лікується вдома. Хворі скаржаться на підвищену температуру, загальну слабкість, нудоту, блювоту, пронос. Стан усіх хворих середньої важкості.

Із собою гості принесли канапки з червоною ікрою, випічку з кремом, торт «Наполеон», диню і кавун. Держпродспоживслужба продовжує перевірку в закладі, яку розпочали 30 липня.

Водночас поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Читайте також: Як уникнути харчового отруєння? Поради

Нагадаємо, 30 липня у ресторані «Княжий Двір» у Сокільниках отруїлися відвідувачі.

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!