Політична реклама

У п`ятницю у львівському палаці Бандінеллі покажуть уривки вистави «Оскар»

1238 0
Нічні екскурсії музеями міста. В рамках проекту «Нічний Львів» у палаці Бандінеллі відбудеться показ уривків вистави «Оскар і рожева пані». Глядачам запрезентують Листи від Оскара. Захід відбудеться 16 березня о 20.00 год. Вхід для охочих відвідати виставу є безкоштовним, - інформує прес-служба Львівської міської ради.

Повість «Оскар і рожева пані» одного із найвідоміших сучасних драматургів Франції Еріка-Емманюеля Шмітта, вже сьогодні перекладена на безліч мов та поставлена на сценах найвідоміших театрів світу, і от тепер – ще й на українській сцені. Найглибша філософія, найскладніші питання буття і смерті у простій та легкій формі дитячого сприйняття, із щирою безпосередністю та дотепністю – все це у невеличкій хроніці листування з Богом. Хоча правильніше, напевно, – «листів до Бога», бо ж зв’язок лише односторонній.

«Вже сьогодні нічні екскурсії стають ще однією туристичною цікавинкою Львова. Так культурне життя Львова продовжується до глибокої ночі. Традиційно у місті  двічі на рік у липні та листопаді проходить промоційна акція «Нічний Львів». В рамках цієї акції щомісяця у вечірній час у музеях міста будуть проходити різноманітні театралізовані дійства», -  розповіла заступник керівника відділу промоції міста ЛМР Марта Іванишин.

Режисером  театралізованого дійства є директор Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса Олексій Кравчук. Організовує нічну екскурсію в музеї відділ промоції ЛМР.

Як повідомляють у відділі промоції ЛМР після вистави гості та мешканці міста матимуть змогу переглянути експозиції музею. Для того, щоб взяти участь у театралізованому дійстві, потрібно акредитуватись на сайті www.lviv.travel або за тел. 297-57-80.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!